Едуард Насиров – гастро-експерт та фуд-стиліст, автор кулінарного блогу Happyfood віддає перевагу простій, смачній та здоровій кулінарії, в той самий час постійно експериментує з незвичайними інгредієнтами. У своєму блозі Едуард доводить, що готувати може кожен не витрачаючи на це багато часу та сил. Його читацька аудиторія нараховує більш ніж 20 тисяч унікальних користувачів зі всього світу (100 тисяч переглядів на місяць). Едуард також є автором проекту BONZO – це паста-бар, який представлений на найкращих фуд-фестивалях України (Street Food Fest, Best Food Fest). У приготуванні своїх страв, Едуард використовує найрізноманітніші продукти, що не заважає йому при цьому залишатися прихильником вегетаріаньських поглядів на кухню. А за для того щоб у повній мірі розповісти про всі переваги посуду iCook™. у своєму блозі Happyfood, Едуард відкриє рубрику «Готуємо з друзями». В рубриці будуть представлені також рецепти страв з м’яса та риби. У рамках рубрики на вас чекає багато цікавих зустрічей та незвичайних рецептів.

image/jpeg;;;1.jpg

Едуард Насиров,
гастро-експерт та фуд-стиліст,
автор кулінарного блогу Happyfood,
експерт iCook™