Кажуть, що сніданок – це найважливіший прийом їжі за день, проте нерідко його пропускають або просто забувають про нього. Без цього важливого прийому їжі наш організм не отримує достатньо енергії, ми почуваємося напруженими і стомленими, а наші м'язи швидко виснажуються. Багато людей споживають недостатню кількість протеїну і часто намагаються зменшити відчуття втоми некорисними для здоров'я закусками та білковими продуктами, що містять надлишок жиру. То навіщо ж ризикувати і страждати від виснаження на роботі, навчанні чи навіть вдома? Додавання однієї мірної ложки Протеїнового порошку на рослинній основі від NUTRILITE до страв, які ми споживаємо вранці, надасть організму нових сил і стимулюватиме мозок до більш ефективної роботи протягом усього дня.

Протеїн для всіх!

  • Для тих, хто не споживає достатньо м’яса, молока, сиру або інших багатих на білок продуктів
  • Для тих, кого непокоїть вміст калорій і жирів у раціоні
  • Для всіх, хто харчується нерегулярно, їсть невеликими порціями або просто відчуває, що потребує додаткових білків у своєму раціоні
  • Порошок рослинного походження, не містить холестерину та лактози, також підходить для діабетиків, вегетаріанців і веганів.
 




Навіщо потрібні протеїни?

  • Загалом доросла людина потребує від 45 г до 75 г протеїнів на день, щоб підтримувати баланс білків в організмі.
  • Гарними джерелами протеїнів є нежирне м’ясо, риба, яйця, молоко, молочні продукти та соя.
  • Протеїни, або білок, у цих продуктах високої якості; це означає, що він майже повністю може бути використаний організмом для відновлення, омолодження та синтезу білкових структур.
  • Баланс білків в організмі найкраще підтримувати, вживаючибілки протягом всього дня з кожним прийомом їжі – на сніданок, обід та вечерю.

Одна ложка Протеїнового порошку на рослинній основі від NUTRILITE може все змінити!*

  • Наш організм не здатен зберігати надлишок протеїнів, тож їх потрібно вживати щодня, аби постійно підтримувати кількість білків на належному рівні для виконання організмом усіх життєво важливих функцій.
  • NUTRILITE Протеїновий порошок на рослинній основі цілковито рослинного походження забезпечує високоякісний протеїн.
  • У поєднанні зі збалансованим раціоном та здоровим способом життя цей продукт є здоровою альтернативою традиційним джерелам білка.

Що він містить?

  • Його складники одержано з натуральних джерел протеїну, таких як соя, пшениця та горох. 
  • Він забезпечує усі дев’ять незамінних амінокислот для підтримки м’язової маси та запобігання м’язовій слабкості та втомі
  • Він містить менше жирів і холестерину,порівняно зі стандартною порцією м’яса, сиру, яєць та цільного молока

Як його вживати?

  • Залежно від потреби додайте одну ложку* (близько 10 г) порошку до молока чи будь-якого іншого напою раз чи навіть кілька разів на день. Ретельно розмішуйте або струшуйте у щільно закритій ємності протягом 1 хвилини.
  • Або посипайте ним каші, супи, салати або інші страви, адже він не впливає на їх смак.
     

* Зверніть увагу: новий контейнер не містить ложки. Одна мірна ложка (10 г) порошку дорівнює одній столовій ложці з верхом (15 мл).

     

Почніть свій день зі здорового сніданку!

Ви можете поєднувати протеїновий порошок зі смачними рецептами від Nutrilite, такими як рисовий пудинг з фісташками і родзинками, грушево-бананово-шоколадний коктейль або фруктовий салат із цитрусів та багато інших.

Грушево-шоколадно-банановий коктейль (шейк)

Інгредієнти

•    1 маленька груша
•    1 маленький банан
•    1 мірна ложечка NUTRILITE™ Протеїнового порошку на рослинній основі
•    1 ст. л. шоколадного порошку (5 г)
•    120 мл молока (знежиреного або цільного)
•    Терта кориця і/або какао-порошок для посипання

Як готувати

Очистіть грушу від шкірки, вийміть серцевину і наріжте м’якоть шматками; почистіть банан і наріжте кружальцями. Покладіть фрукти, 1 мірну ложечку протеїнового порошку, шоколадну пасту і молоко у блендер або кухонний комбайн і збийте до однорідної суміші.

Вилийте у склянку для коктейлів, згори присипте корицею і/або какао-порошком і подавайте до столу.

Кількість порцій: 1
 

Цитрусовий вибух

Інгредієнти

•    1 червоний грейпфрут
•    2 мандарина
•    1 лайм
•    1 лимон
•    3 ложки рідкого меду
•    1 мірна ложечка NUTRILITE™ Протеїнового порошку на рослинній основі
•    3-4 полуниці (40 г)

Як готувати

Вимийте і обсушіть полуниці, наріжте шматками і помістіть у високу склянку. Гострим ножем розріжте грейфрут, мандарини, лайм і лимон навпіл і вичавіть із них сік за допомогою соковижималки для цитрусових.

Злийте сік у шейкер і додайте мед і 1 мірну ложечку протеїнового порошку. Ретельно збовтайте, вилийте сік у склянку з полуницями і подавайте до столу.

Кількість порцій: 1

Ви також можете приготувати цей напій, використовуючи інші цитрусові на свій смак, або натомість додати посічені фрукти чи ягоди, наприклад, малину, ожину, зернята гранату або ківі.
 

Салат зі свіжих фруктів і мюслі

Інгредієнти

•    150 г свіжих фруктів, (за потреби) очищених від шкірки і кісточок (яблука, груші, виноград, диня, полуниця, ківі тощо)
•    1 великий апельсин
•    1 мірна ложечка NUTRILITE™ Протеїнового порошку на рослинній основі
•    20 г коричневого цукру
•    40 г хрустких мюслі

Як готувати

Вимийте апельсин, натріть цедру і видавіть з нього сік. Наріжте свіжі фрукти кубиками або шматками і помістіть у невеличку миску. В іншу миску помістіть 1 мірну ложечку протеїнового порошку та змішайте його з цукром і апельсиновим соком, ретельно розмішуючи, аби одержати однорідну суміш без грудочок.

Вилийте сік на фруктовий салат, посипте згори хрусткими мюслі і цедрою апельсину та подавайте до столу.

Кількість порцій: 1
 

Крепи (тонкі французьки млинці)

Інгредієнти

•    1 яйце
•    2 мірні ложечки NUTRILITE™ Протеїнового порошку на рослинній основі
•    110 мл молока (знежиреного або цільного)
•    1 невеличкий шматок масла

Як готувати

У мисці збийте яйце із двома мірними ложечками протеїнового порошку та молоком, доки не одержите однорідну густу суміш без грудочок. Загорніть масло у куток кухонного рушника, утворивши щось на кшталт «тампону».

Нагрійте сковорідку, що не допускає пригорання (близько 10 см у діаметрі) на помірному або сильному вогні, а потім змастіть гарячу сковорідку масляним «тампоном». Вилийте маленький черпачок густої суміші по центру сковорідки і, тримаючи її за ручку, зніміть з вогню і нахиліть на всі боки, аби суміш повністю вкрила денце сковорідки. Знову поставте сковорідку на вогонь і потримайте приблизно 40 секунд.

Дерев’яною або пластиковою лопаточкою підчепіть млинець і переверніть його на інший бік, готуйте ще 20-30 секунд, потім зніміть його на тарілку. Із решти суміші зробіть іще 5 млинців-крепів, викладіть їх усі на одну тарілку і подавайте на стіл.

Ви одержите 6 маленьких (прибл. 10 см в діаметрі) або 3 великих (прибл. 17 см в діаметрі) млинців-крепів

Ви можете подавати млинці на свій смак із варенням, мармеладом, медом, шоколадно-горіховою пастою, сметаною, сиром, фруктами тощо.
 

Рисовий пудинг з фісташками і родзинками

Інгредієнти

•    25 г довгозернистого рису
•    250 мл молока (знежиреного або цільного)
•    1 мірна ложечка NUTRILITE™ Протеїнового порошку на рослинній основі
•    10 г гранульованого цукру
•    10 г родзинок
•    ½ ч.л. тертої кориці
•    10 г подрібнених фісташок
•    невеличкий шматок масла

Як готувати

Покладіть рис у чайне ситечко і промивайте під холодною водою, доки з нього не стікатиме цілковито прозора вода. Замочіть родзинки у теплій воді. У каструлі з товстим денцем та антипригарним покриттям доведіть молоко до кипіння, додайте рис, зменште вогонь і тримайте каструлю на ньому ще 15 хвилин, часто помішуючи, аби не дати рису пристати до денця каструлі.

Коли рис буде готовий, додайте цукор, 1 мірну ложечку протеїнового порошку, родзинки, з яких ви попередньо злили всю воду, а також поступово рівномірно вмішайте у цю суміш корицю. Перекладіть у маленький полумисок і їжте теплим.

Або натомість, щоб надати пудингу певної форми, зніміть його з вогню і дайте постояти деякий час, аби він загуснув. Змастіть стінки невеличкої пластикової чашки маслом, перекладіть туди рис (трамбуючи ложкою), а потім переверніть чашку догори дном і викладіть на десертну тарілку. Посипте фісташками і подавайте до столу.

Кількість порцій: 1
 

Гаряча каша з грушами і горіхами

Інгредієнти
•    300 мл води
•    40 г білого вівса
•    1 мірна ложечка NUTRILITE™ Протеїнового порошку на рослинній основі
•    2 половинки консервованих груш
•    4 волоських горіха
•    1 чайна ложка тертої кориці
•     коричневий цукор (за бажання)
•    апельсинова цедра (за бажання)

Як готувати

Скип’ятіть воду, всипте в неї білий овес, ½ чайної ложки тертої кориці та 1 мірну ложечку NUTRILITE™ Протеїнового порошку на рослинній основі, ретельно розмішайте та залиште кипіти на 1 хвилину. Вилийте кашу у чашку та дайте настоятись. Додайте нарізані скибочками груші, посипте рубленими волоськими горіхами і рештою кориці та подавайте до столу.  За бажання, злегка посипте згори коричневим цукром та прикрасьте апельсиновою цедрою.


Кількість порцій: 1

Ви також можете приготувати цю кашу з використанням свіжих груш. Почистіть маленьку грушу, видаліть серцевину та розріжте на четвертинки, залийте водою, додайте 1-2 ложки цукру і варіть, доки вона не стане м’якою. Потім ви зможете зварити кашу на цьому грушовому сиропі.
 

Паста із джему і мигдаля

Інгредієнти

•    120 г малинового варення
•    1 мірна ложечка NUTRILITE™ Протеїнового порошку на рослинній основі
•    1 ложка рубленого мигдаля
•    4 скибки цільнозернового хліба

Як готувати

Змішайте джем з 1 мірною ложечкою NUTRILITE™ Протеїнового порошку на рослинній основі. Підсмажте рублений мигдаль на сковорідці, що не допускає пригорання, протягом 1-2 хвилин до золотавого кольору. Підсушіть хліб у тостері. Намастіть його джемом, посипте підсмаженним мигдалем та подавайте.

Кількість порцій: 1 або 2

Ви можете обрати будь-яке варення на свій смак, а замість смаженого мигдалю використати рублені фісташки
 

Сирно-фруктовий десерт

Інгредієнти

•    300 г домашнього або крем-сиру
•    125 мл ванільного йогурту
•    1 мірна ложечка NUTRILITE™ Протеїнового порошку на рослинній основі
•    1 маленький жовтий персик (якщо він великий, візьміть лише половину)
•    8 ягід малини
•    2 мигдалевих або шоколадних бісквіти
•    какао-порошок для прикрашання

Як готувати

Викладіть домашній сир і NUTRILITE™ Протеїновий порошок на рослинній основі у миску та збийте до утворення повітряної кремоподібної маси. Додайте ванільний йогурт та вмішайте його у цю масу за допомогою пластикової лопаточки.  Персик очистіть від шкірки і виньте кісточку; наріжте дрібними шматками та розітріть у блендері на пюре. Викладіть сирно-йогуртову масу у 2 чашки, полийте кожну персиковим пюре та злегка розмішайте ложкою. Прикрасьте кожну чашку згори 4 ягодами малини та 1 рубленим бісквітом. За бажання, посипте згори какао-порошком.

Кількість порцій: 2

Обирайте фрукти відповідно до сезону: ви можете зробити пюре з абрикосів, хурми або полуниць, а малину, за бажання, замінити на інші ягоди.
 

Пісочний пиріг з ожини та червоної порічки

Інгредієнти

•    300 г ожини
•    200 г червоної порічки
•    4 ложки полуничного джему
•    40 г борошна
•    40 г мигдалевого борошна
•    50 г коричневого цукру
•    2 мірні ложечки NUTRILITE™ Протеїнового порошку на рослинній основі
•    60 г масла

Як готувати

Попередньо розігрійте духовку до 200° C. У великій мисці змішайте борошно, мигдалеве борошно, коричневий цукор та NUTRILITE™ Протеїновий порошок на рослинній основі. Додайте масло, посічене невеличкими шматками, і замісіть вручну, щоб одержати тісто з грудочками.

Вимийте ягоди та промокніть їх рушником, щоб підсушити. Обберіть червону порічку з гілочок та розділіть усі ягоди порівну між 4 порційними формочками.  Змастіть ягоди у кожній формочці 1 ложкою полуничного джему та викладіть згори тісто з грудочками. Випікайте, доки ягоди не почнуть пузиритись, а згори тіста не утвориться золотава скоринка – приблизно 20 хвилин. Подавайте теплим

Кількість порцій: 4
 

Апельсиново-медова паста

Інгредієнти

1 органічний апельсин
1 мірна ложечка NUTRILITE™ Протеїнового порошку на рослинній основі
20 г прозорого меду
крем-сир (творожно-сирна маса)
цільнозерновий хліб

Як готувати

Ретельно вимийте апельсин, розріжте на шматки разом зі шкіркою; очистіть від кісточок та покладіть апельсин у блендер  або кухонний комбайн разом із NUTRILITE™ Протеїновим порошком і медом. Розітріть до однорідної маси. Змастіть цією пастою скибки цільнозернового хліба разом із крем-сиром

Кількість порцій: 2–4

Ви можете зберігати цю пасту в холодильнику до 5 діб
 

«Ледачий» малиновий пиріг

Інгредієнти

•    2 яйця
•    140 г гранульованого цукру
•    125 мл малинового йогурту
•    70 г кукурудзяної або арахісової олії
•    300 г борошна + додатково присипати борошном деко
•    16 г харчової соди
•    2 мірні ложечки NUTRILITE™ Протеїнового порошку на рослинній основі
•    125 г свіжої малини
•    пучка солі
•    кавалок масла для змащування
•    цукрова пудра для прикрашання

Як готувати

Попередньо розігрійте духовку до 180° C. Змастіть деко завдовжки 22 см маслом та присипте борошном. У великій мисці збийте разом борошно, харчову соду, NUTRILITE™ Протеїновий порошок на рослинній основі і сіль. Електричним або ручним міксером збийте яйця з цукром до утворення білої піни; додайте йогурт і продовжуйте збивати, потім повільно влийте олію одним безперервним струменем. Додайте сухі інгредієнти та збивайте до утворення однорідної маси. Пластиковою лопаточкою обережно вмішайте в цю масу цілі ягоди малини.

Вилийте масу на деко та запікайте протягом 40 хвилин або доки вставлена у центр пирога зубочистка не залишатиметься чистою. Дістаньте з духовки та залиште остивати на плиті. Виньте пиріг із деко, присипте згори цукровою пудрою та подавайте.

Кількість порцій: 8–10
 

Мус із мюслі без молока

Інгредієнти

•    250 мл соєвого молока
•    2 кураги
•    20 г зацукреного імбиру
•    40 г мюслі на ваш смак  
•    1 мірна ложечка NUTRILITE™ Протеїнового порошку на рослинній основі

Як готувати

Наріжте курагу та імбир маленькими шматочками та покладіть їх у блендер або кухонний комбайн разом з іншими інгредієнтами. Розітріть до кремоподібної маси без грудочок. Перелийте мус у велику склянку та подавайте.

Кількість порцій: 1
 

Зелений коктейль

Інгредієнти

•    1 маленьке зелене яблуко (Гренні Сміт або Симиренко)
•    1 мірна ложечка NUTRILITE™ Протеїнового порошку на рослинній основі
•    400 г винограду
•    150 г селери з листям
•    1 ківі
•    1 лайм

Як готувати

Вичавте лайм. Очистіть яблуко від шкірки, наріжте дрібними шматками, покладіть у блендер або кухонний комбайн та розітріть із соком лайму й 1 мірною ложечкою NUTRILITE™ Протеїнового порошку на рослинній основі. Вимийте виноград і селеру; очистіть ківі від шкірки, наріжте селеру і ківі дрібними шматками та вичавіть із них сік, також вичавте виноград і додайте усі соки до яблучної м’якоті. Добре розмішайте, вилийте у високу склянку та подавайте на стіл.

Кількість порцій: 1
 

Гаряче мигдалеве молоко


Інгредієнти

•    150 мл кави
•    100 мл мигдалевого молока
•    1 або 2 ложки коричневого цукру за смаком
•    1 мірна ложечка NUTRILITE™ Протеїнового порошку на рослинній основі
•    1 чайна ложка тертої кориці

Як готувати

Нагрійте мигдалеве молоко. У високій склянці або кухлі змішайте ½ чайної ложки тертої кориці, 1 мірну ложечку NUTRILITE™ Протеїнового порошку на рослинній основі та коричневий цукор; додайте гарячу каву та гаряче мигдалеве молоко. Обережно розмішайте, присипте згори рештою кориці та подавайте на стіл.

Кількість порцій: 1
 

Екзотичний мус

Інгредієнти

•    1 маленький стиглий банан
•    80 г м’якоті свіжого ананаса
•    1 мірна ложечка NUTRILITE™ Протеїнового порошку на рослинній основі
•    200 мл кефіру
•    3 фініки без кісточок плюс додаткові фініки для прикрашання
•    1 ложка прозорого меду

Як готувати

Покладіть банан і ананас у блендер або кухонний комбайн і розітріть до однорідної маси. Додайте нарізані шматочками фініки, NUTRILITE™ Протеїновий порошок на рослинній основі та мед і знову ретельно змішайте. Влийте кефір, знову змішайте, вилийте у високу склянку і подавайте на стіл, за бажання прикрасивши шматочками фініків.

Кількість порцій: 1
 

Пікантні круасани

Інгредієнти

1 круглий лист листкового тіста 230 г (приблизно 30 см у діаметрі)
80 г сиру фета
1 мірна ложечка NUTRILITE™ Протеїнового порошку на рослинній основі
1 ложка рубленої зелені (петрушка, м’ята, цибуля-різанець, базилік…)
1 чайна ложка паприки
1 яєчний жовток
2 чайні ложки молока
насіння кунжуту

Як готувати

Попередньо розігрійте духовку до 200° C. Вистеліть дно деко пергаментом. Розкришіть фету та змішайте її у мисці з 1 мірною ложечкою NUTRILITE™ Протеїнового порошку на рослинній основі, зеленню і паприкою. Розкачайте на столі листкове тісто.  Гострим ножем розріжте коло на 12 клинців. Покладіть чайну ложку суміші з фети і зелені по центру кожного клину. Скрутіть клинця тіста, починаючи з широкого краю до гострого кінчика по центру.

Викладіть круасани на деко. Змішайте жовток з молоком та змастіть цією сумішю круасани. Посипте насінням кунжуту та випікайте приблизно 20 хвилин, доки круасани не набудуть золотавого кольору. Дістаньте з деко та подавайте теплими.

Кількість порцій: 4 (12 штук)
 

Сирно-йогуртові булочки

Інгредієнти

•    1 яйце
•    100 мл грецького йогурту
•    1 чайна ложка харчової соди
•    40 г мигдалевого борошна
•    1 мірна ложечка NUTRILITE™ Протеїнового порошку на рослинній основі
•    100 г тертого сиру емменталь або будь-якого іншого зрілого сиру
•    сіль і перець
•    суміш насіння (гарбузове, кмин, льон, кунжут...)

Як готувати

Попередньо розігрійте духовку до 180° C. Вистеліть дно деко пергаментом. У великій мисці збийте яйце з йогуртом; додайте харчову соду, мигдалеве борошно, NUTRILITE™ Протеїновий порошок на рослинній основі, пучку солі і перцю та тертий сир. Коли маса стане однорідною, викладіть 15 ложок її на деко. Посипте кожну булочку сумішшю насіння та випікайте приблизно 15 хвилин до ніжно золотавого кольору. Дайте охолонути і подавайте на стіл.

Кількість порцій: 4–6 (15 штук)
 

Соус із нуту й сушених помідорів

Інгредієнти

•    200 г консервованого нуту, рідину злити
•    40 г сушений помідорів в олії
•    40 мл води
•    сік ½ лимону
•    1 мірна ложечка NUTRILITE™ Протеїнового порошку на рослинній основі
•    2 ложки оливкової олії від Amway
•    пучка солі
•    рублена петрушка
•    морква, редис, фенхель, селера для прикрашання

Як готувати

Покладіть усі інгредієнти, за винятком петрушки, у блендер чи кухонний комбайн і розітріть до однорідної маси. Викладіть соус у маленьку мисочку та посипте згори рубленою петрушкою. Подавайте з сирими овочами і/або хлібом, тостами, зерновими крекерами або сухариками.

Кількість порцій: 4–6
 

Баклажанна ікра

Інгредієнти

1 баклажан (400 г)
30 г вимочених у воді (несолоних) каперсів
1 червоний перець-чілі
1 ложка NUTRILITE™ Протеїнового порошку на рослинній основі
2 ложки оливкової олії від Amway
1 ложка сушеного орегано

Як готувати

Попередньо розігрійте духовку до 200° C. Вимийте баклажан і розріжте навпіл, загорніть у фольгу та запікайте приблизно 25 хвилин або доки він не стане м’яким.

Очистіть баклажан від шкірки та викладіть м’якоть у блендер чи кухонний комбайн разом із рештою інгредієнтів. Розітріть до однорідної маси та подавайте на стіл.

Кількість порцій: 4–6
 

Суп із цукіні з легким соусом песто

Інгредієнти

•    50 г цибулі-порей
•    300 г кабачків-цукіні
•    1 маленька картоплина
•    2 мірні ложечки NUTRILITE™ Протеїнового порошку на рослинній основі
•    2 ложки оливкової олії від Amway
•    500 мл овочевого супу
•    сіль
Для приготування соусу песто
•    40 г листя базиліку
•    1 ложка кедрових горіхів плюс додаткові горіхи для прикрашання
•    1 ложка тертого сиру пармезан
•    70 мл оливкової олії від Amway
•    сіль


Як готувати

Нагрійте овочевий суп. Очистіть від шкірки, вимийте і наріжте кубиками картоплину; наріжте тонкими кружальцями цибулю-порей і викладіть у политу олією сковорідку, що не допускає пригорання; потушкуйте на малому вогні кілька хвилин. Тим часом вимийте і натріть цукіні, викладіть їх у сковорідку, додайте NUTRILITE™ Протеїновий порошок на рослинній основі, перемішайте і залийте овочевий супом. Готуйте на малому вогні приблизно 10 хвилин, вряди-годи помішуючи.

Вимийте листя базиліку і промокніть серветкою, щоб підсушити. Викладіть базилік у блендер або кухонний комбайн разом з іншими інгредієнтами та розітріть до однорідної маси.  Підсмажте додаткові кедрові горіхи на сковорідці протягом 2-3 хвилин, доки вони не набудуть золотавого кольору.

За допомогою блендера з насадкою для занурювання розітріть суп до однорідного стану. Посоліть і поперчіть за смаком і розлийте на 2 тарілки. Додайте ложку соусу песто у кожну тарілку, прикрасьте підсмаженими кедровими горіхами та подавайте на стіл.

Кількість порцій: 2
 

Цибулевий суп із хлібними крихтами

Інгредієнти

•    3 цибулини (450 г)
•    4 ложки оливкової олії від Amway
•    2 ложки NUTRILITE™ Протеїнового порошку на рослинній основі
•    500 мл овочевого супу
•    сіль і перець
•    2 скибки хліба без скоринок
•    пагін шавлії
•    тертий сир для прикрашання

Як готувати

Очистіть від кожури цибулю і наріжте тонкими кружальцями. Нагрійте 2 ложки оливкової олії від Amway у сковорідці, що не допускає пригорання, та пасируйте цибулю на малому вогні кілька хвилин. Залийте овочевим супом, доведіть до кипіння та залиште кипіти на малому вогні приблизно на 15 хвилин, вряди-годи помішуючи. Посоліть і поперчіть за смаком.

У блендері або кухонному комбайні протягом 2 секунд покришіть хлібні скибки, щоб одержати великі крихти. Нагрійте 2 ложки оливкової олії від Amway у сковорідці та підсмажте хлібні крихти разом із листям шавлії, доки вони не стануть золотаво хрусткими.

Подавайте суп посипаним хрусткими хлібними крихтами і шавлією, окремо подайте чорний перець і тертий сир.

Кількість порцій: 2
 

Багатошаровий сендвіч із буряком

Інгредієнти

•    4 скибки білого хліба для тостів (приблизно 11 x 11 см) без скоринки
•    30 г вареного буряка
•    140 г козиного крем-сиру
•    1 мірна ложечка NUTRILITE™ Протеїнового порошку на рослинній основі
•    кілька пагінів цибулі-різанця
•    сіль і перець
•    листя руколи для прикрашання

Як готувати

Помістіть очищений буряк, сир і NUTRILITE™ Протеїновий порошок на рослинній основі у блендер або кухонний комбайн, вкиньте пучку солі та перцю і розітріть до однорідної маси.

Змастіть цією буряково-сирною пастою 3 скибки хліба, посипте рубленою цибулею-різанцем та складіть сендвічі шарами один на один. Згори накрийте четвертою скибкою. Загорніть у пластикову плівку та покладіть у холодильник на 1 годину.

Зніміть плівку безпосередньо перед подаванням на стіл. Розріжте багатошаровий сендвіч на 4 частини, а потім кожну з них іще навпіл, щоб одержати 8 маленьких багатошарових сендвічів. Викладіть сендвічі на тарілку, прикрасьте руколою та подавайте на стіл.

Кількість порцій: 2–4 (8 шматків)
 

Сендвіч із блакитного сиру з яблуком і селерою

Інгредієнти

•    2 хлібні рогалики
•    120 г сиру з блакитною пліснявою (горгонзола, рокфор, стілтон…)
•    1 мірна ложечка NUTRILITE™ Протеїнового порошку на рослинній основі
•    2 пагони селери з листям
•    молоко або йогурт за потреби
•    ½ червоного яблука
•    лимонний сік

Як готувати

Помістіть блакитний сир у блендер або кухонний комбайн разом із листям селери та NUTRILITE™ Протеїновим порошком і розітріть до утворення однорідної маси. Якщо сирна маса занадто густа (що залежить від обраного вами сиру), додайте трохи молока чи йогурту, щоб розрідити її.

Розріжте хлібні рогалики навпіл; вимийте яблуко і наріжте його тонкими скибками. Занурте скибки яблука у лимонний сік, щоб запобігти їх окисленню, а потім промокніть насухо. Порубіть селеру. Змастіть сирною пастою половинки рогаликів, викладіть на них згори скибки яблука, посипте рубленою селерою, накрийте згори другими половинками та подавайте на стіл.

Кількість порцій: 2
 

Вегетаріанський сендвіч

Інгредієнти

•    4 скибки зернового хліба
•    1 кабачок-цукіні
•    1 червоний перець
•    3 мірні ложечки NUTRILITE™ Протеїнового порошку на рослинній основі
•    3 ложки оцту
•    70 г оливкової олії від Amway
•    сіль і перець
•    1 пагін м’яти

Як готувати

Вимийте овочі; наріжте цукіні тонкими кружальцями; із червоного перця видаліть серцевину й зернята та наріжте соломкою. Запечіть овочі на решітці та відкладіть у сторону.

У маленькій мисці збийте NUTRILITE™ Протеїновий порошок на рослинній основі з оцтом, сіллю та перцем, влийте олію суцільним струменем і збийте знову до утворення однорідної кремоподібної маси без грудочок.

Викладіть 2 скибки хліба на дошку для нарізання, змастіть половиною суміші з NUTRILITE™ Протеїновим порошком. Згори викладіть овочі-гриль, прикрасьте листям м’яти, потім намастіть решту 2 скибки хліба залишком суміші й накрийте ними перші дві скибки начинкою всередину. Подавайте на стіл.

Кількість порцій: 2

Ідея: ви можете спершу підсушити хлібні скибки у тостері, якщо хочете одержати гарячий сендвіч.
 

Салат із тунця з яблуком

Інгредієнти

•    1 маленьке зелене яблуко (Гренні Сміт або Симиренко)
•    4 редиски
•    2 голівки цикорію
•    100 г тунця в оливковій олії (чиста вага, олію злити)
•    кілька пагінів цибулі-різанця
•    лимонний сік
Для заправки
•    1 мірна ложечка NUTRILITE™ Протеїнового порошку на рослинній основі
•    2 ложки натурального оцту (з яблучного сидру)
•    100 г оливкової олії від Amway
•    сіль і перець

Як готувати

Вимийте редис і наріжте його дуже тонкими кружальцями. Викладіть ці кружальця у миску, залийте холодною водою та поставте у холодильник. Вимийте та очистіть від серцевини яблуко, наріжте тонкими клинцями, занурте їх у лимонний сік, щоб запобігти окисленню, а потім промокніть насухо.

Висипте NUTRILITE™ Протеїновий порошок на рослинній основі у блендер разом з оцтом, олією, сіллю і перцем за смаком та розітріть до однорідної суміші.

Вимийте, очистіть від серцевини та наріжте скибками цикорій. Злийте воду з редису. Змішайте цикорій, редис, яблуко і тунець у мисці для салату. Заправте сумішшю з олії та оцту. Прикрасьте рубленою цибулею-різанцем та подавайте на стіл.

Кількість порцій: 2