Amway™ Кава натуральна мелена

1 070 грн
909 грн909.0
Ціна після реєстрації
Артикул: 100180
Вага/об'єм: 4 пакети x 250 г
Кількість:

    У кавовій промисловості зазвичай виділяють чотири способи обсмажування:

    • Сильне (або подвійне) обсмажування надає напою різкий, злегка гіркуватий смак
    • Повне обсмажування забезпечує менш гіркий смак без відтінку пригорілості
    • При помірному обсмажуванні кава має багатий насичений смак без гіркуватого присмаку
    • Легке (або слабке) обсмажування надає напою ніжний, м’який, вишуканий смак
    • Кава натуральна мелена від Amway виробляється з кавових зерен подвійного обсмажування. Інші види кави виготовлені із зерен помірного і повного обсмажування.

    При перепродажу продукту необхідно дотримуватися умов зберігання, транспортування, роздрібної націнки (для макаронних виробів) та реалізації згідно з умовами чинного законодавства України та вимог виробника (які вказані на етикетці товару).

    Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи
    Правила перепродажу продуктів харчування
    • Після ретельного обсмажування розчинну каву, мелену та «еспресо» упаковують у герметичну вакуумну упаковку
    • Рівномірно обсмажені зерна використовують як основу для всіх видів кави
    • Напій на 100% виготовлений із натуральних кавових зерен сорту «арабіка»
    • Кава містить кофеїн, що є м’яким стимулюючим засобом
    • Кава відрізняється низьким вмістом калорій, жирів і вуглеводів
    • Дрібний однорідний помел, стійкий смак, колір і аромат
    • Підходить для приготування напою будь-яким способом заварювання
    • Можна використовувати як основу для приготування напоїв або десертів, для яких за рецептом потрібна кава

    100% арабіка

    Мелену каву варто заварювати гарячою водою. При цьому кількість води можна варіювати залежно від ваших смакових уподобань. Переконайтеся в тому, що використовуєте належну кількість води; найпоширенішою помилкою є використання недостатньої кількості меленої кави. Щоб одержати найкращий результат, каву слід готувати при температурі 95-98°C, не доводячи до кипіння, протягом не більше 15-20 хвилин.

    Після відкриття зберігайте у сухому прохолодному місці в щільно закритій оригінальній упаковці для збереження насиченого аромату та смаку кави.