Amway Оливкова олія Extra Virgin

1 345 грн
1 145 грн1145.0
Ціна після реєстрації
Артикул: 3963
Вага/об'єм: 2 пляшки x 750 мл
Кількість:

    Виготовлена компанією Carapelli Firenze S.p.A. (компанія має сертифікат UNI EN ISO 9001:2000 Edition-Vision) ексклюзивно для Amway.

    Цей продукт виготовлений із найкращих середземноморських оливок кількох сортів. М’який солодкавий смак стиглих фруктів із легким присмаком спецій. Гармонійний аромат трав і мигдалю. Насичений золотистий колір з оливково-зеленавим відтінком.

    Співвідношення PV/BV на продукт становить 67%.

    Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи
    Правила перепродажу продуктів харчування
    • Розроблена ексклюзивно для Amway у співпраці з Carapelli Firenze, провідним італійським виробником високоякісних та ексклюзивних харчових продуктів
    • Має насичений золотавий колір із м’яким солодкавим смаком стиглих фруктів, ароматом трав і мигдалю, а також легким присмаком спецій
    • Низька кислотність (близько 0,3%)
    • Багата на олеїнову кислоту, поліфеноли та вітамін E
    • Містить високий рівень мононенасичених жирних кислот, корисних для серцево-судинної системи
    • Велика частка жирів багатих на мононенасичені жирні кислоти у загальному добовому споживанні жирів може допомогти обмежити рівень ліпопротеїдів низької щільності (ЛНЩ), або «поганих» жирових часточок, і підвищити рівень ліпопротеїдів високої щільності (ЛВЩ), або «добрих» жирових часточок у крові
    • Для виготовлення цієї оливкової олії використовують лише найкращі середземноморські оливки, зібрані й ретельно відібрані вручну, що дозволяє зберегти цілісність плодів і, як результат, забезпечує низький рівень кислотності олії
    • Benefits the cardio vascular system. A high ratio of fats high in mono-unsaturated fatty acids in the total daily fat intake can help to limit the evels of low density lipoproteins (LDL), or ‘bad’ fat fractions, and increase high density lipoproteins (HDL), or ‘good’ fat fractions, in the blood
    • Only the best fruit is chosen, also helps to ensure that the acidity level is kept low because the gentle handling of the fruit results in less bruising
    • One of the parameters crucial for quality. Ensures that the oil is extra virgin and reflects the optimal climatic and soil conditions in which the olive tree is grown and the correct degree of ripeness of the fruit when harvested
    • Powerful antioxidants that can help to prevent the creation of unstable and toxic compounds called free radicals which, in excess, can damage cells
    • Another safety factor for the consumer.Amway consider Carapelli to be a highly-qualified and reliable partner because it has over 100 years of experience in making high quality olive oil and its latest production facilities meet quality assurance standards (UNI EN ISO 9001:2000 Edition-Vision)"

    Усі способи приготування страв (запікання, смаження, готування на грилі, поливання м’яса під час готування, заправка до салатів, маринування, як окремий інгредієнт рецепту тощо).