Рецепти

  • Сніданок
  • Обід
  • Вечеря
  • Перекус
  • Снеки

Сніданок

   Фрітата зі стручковою квасолею

 

 

 

Ккал 68
Білки 23
Жири 2,5
Вуглеводи 4,5
Метод Vitalok™, тушкування
Коментарі Зменшена кількість квасолі, уточнена кількість яєць

 

Спосіб приготування

Крок 1 Розігрійте Сковороду Вок. Без додавання олії та води приготуйте квасолю методом Vitalok™ на слабкому вогні до готовності. Не соліть. 
Крок 2 NUTRILITE™ Протеїновий порошок і саше розчиніть у молоці. Поки білок і клітковина набухають, збийте яйця виделкою з додаванням невеликої дрібки солі.
Крок 3 З'єднайте яйця з молочною сумішшю і залийте квасолю. Знову накрийте кришкою, зменшіть вогонь. Через 7-10 хвилин зніміть з вогню і дайте постояти ще хвилину із закритою кришкою. Фрітата готова!

 

Інгредієнти

Стручкова квасоля заморожена 250-300 г
Яйця курячі 2 шт.
NUTRILITE™ Протеїновий порошок 20 г
NUTRILITE™ Суміш харчових волокон з інуліном 1 саше
Молоко 150 мл
Сіль 1 дрібка

   Коричні яблучка

 

 

 

Ккал 56
Білки 0,4
Жири 0,5
Вуглеводи 10,8
Метод На пару
Коментарі Додано мед

 

Спосіб приготування

Крок 1 Яблука розріжте навпіл, видаліть серединку.
Крок 2 На дно Сковороди Вок налийте 200 мл води. Можна у воду покласти 1 бутон гвоздики. Поставте сковороду на вогонь і дочекайтеся закипання.
Крок 3 Викладіть яблука на решітку, закрийте кришку. Дочекайтесь появи парового кільця і зменште вогонь. Готуйте 10-15 хвилин.
Крок 4 Готові яблука присипте корицею.

 

Інгредієнти

  • Яблука
  • Кориця
  • Мед
  • Гвоздика – 1 бутон

   Пшоняна каша з цибулею

 

 

Ккал 90
Білки 3
Жири 2,1
Вуглеводи 17
Метод Варіння

 

Спосіб приготування

Крок 1 Пшоно залийте водою і готуйте 15 хвилин на середньому вогні.
Крок 2 Вимкніть вогонь, дайте постояти ще 5 хвилин.
Крок 3 В кінці додайте NUTRILITE™ Суміш харчових волокон з інуліном, масло.
Крок 4 Під час подання посипте дрібно посіченим пір'ям цибулі.

 

Інгредієнти

Пшоно нерафіноване 150 г
NUTRILITE™ Суміш харчових волокон з інуліном 1 саше
Пір'я цибулі 2–3 шт.
Масло гхі або топлене масло 1 ч.л.

   Сир з чіа і грушею

 

 

Ккал 125,3
Білки 18,01
Жири 6,2
Вуглеводи 3,3
Метод На пару

 

Спосіб приготування

Крок 1 Груші розріжте на 4 частини, вставте гвоздику.
Крок 2 Викладіть на вставку для приготування на пару. Поки вариться пшоно, груша буде готова.
Крок 3 Викладіть грушу, наріжте на скибочки.
Крок 4 Чіа замочіть на 10 хвилин у воді.
Крок 5 З'єднайте грушу, сир і чіа.

 

Інгредієнти

Сир 2%-ий 100 г
Груша 1 шт.
Насіння чіа 20 г
Суміш харчових волокон з інуліном 1 саше

   Запіканка з брюссельською капустою і протеїном

 

 

Ккал 90
Білки 25,2
Жири 11,7
Вуглеводи 5,1
Метод Vitalok™
Коментарі Змінено кількість овочевого бульйону. Було 125 мл


Спосіб приготування

Крок 1 У Сковороду Вок влийте бульйон і методом Vitalok™ приготуйте нарізану на дрібні кубики цибулю, розрізані на 4 частини головки брюссельської капусти і квасолю.
Крок 2 Скибочки лосося наріжте кубиками.
Крок 3 Додайте до овочів лосось, спеції, накрийте кришкою і тушкуйте 5 хвилин.
Крок 4 Яйця збийте з молоком, протеїновим порошком, харчовими волокнами і шафраном.
Крок 5 Залийте яєчною сумішшю овочі, накрийте кришкою і готуйте на повільному вогні ще 7 хвилин.

 

Інгредієнти

Брюссельська капуста 200 г
Стручкова квасоля 100 г
Овочевий бульйон 50 мл
Ріпчаста цибуля 1 голівка
Лосось 40 г
Рослинна олія 2 ст.л.
Яйця 3 шт.
NUTRILITE™ Протеїновий порошок 20 г
NUTRILITE™ Суміш харчових волокон з інуліном 1 саше
Нежирне молоко 100 мл
Мелений кмин 1 дрібка
Посічена зелень петрушки 1 ст.л.
Мелений шафран 1 дрібка
Тертий мускатний горіх
Білий свіжомелений перець
Морська сіль

   Цвітна капуста з протеїном

 

 

Ккал 94
Білки 27
Жири 2,2
Вуглеводи 14,5
Метод Vitalok™, тушкування
Коментарі Додано молоко. Додано уточнення про використання розсільного сиру в кроці 3.


Спосіб приготування

Крок 1 Капусту розберіть на суцвіття і приготуйте методом Vitalok™.
Крок 2 Яйця збийте віничком разом з протеїновим порошком і сумішшю харчових волокон, посоліть, поперчіть.
Крок 3 Залийте сумішшю цвітну капусту, за бажанням присипте тертим сиром. У разі використання розсільного сиру зменште кількість солі.

 

Інгредієнти

Невелика голівка цвітної капусти 1 шт.
Яйця курячі 2 шт.
Сіль
Перець
NUTRILITE™ Протеїновий порошок 20 г
NUTRILITE™ Суміш харчових волокон з інуліном 1 саше
Масло топлене 1 ч.л.
Молоко 100 мл
Трохи тертого сиру (розсільного, моцарела)

   Журавлинний мус без манки

 

 

Ккал 58
Білки 1,2
Жири 0,1
Вуглеводи 12,3
Метод Варіння
Коментарі Ягоди перетріть, відокремте сік від ягідної маси.

 

Спосіб приготування

Крок 1 Желатин залийте водою і залиште набухати.
Крок 2 Сік залийте водою і доведіть до кипіння. Введіть мед і варіть 8-12 хвилин. Додайте набряклий желатин, перемішайте і зніміть з вогню.
Крок 3 Розлийте суміш по формах і поставте в холодне місце.

 

Інгредієнти

Ягоди журавлини 150 г
Мед 2 ст.л.
Вода 1 склянка
Желатин 15 г

Обід

   Суп овочевий з фрикадельками. Айва на десерт

 

 

 

Ккал 38
Білки 8,8
Жири 2,1
Вуглеводи 0,9
Метод Варіння, на пару

 

Спосіб приготування

Крок 1 Цибулю дрібно посічіть, додайте у фарш.
Крок 2 Суміш харчових волокон з інуліном і Протеїновий порошок розведіть у двох столових ложках води і також додайте до фаршу. Посоліть, поперчіть, добре вимесіть.
Крок 3 Айву наріжте на тонкі, кілька міліметрів товщиною, скибочки і викладіть на решітку для готування на пару. Поки вариться суп, айва буде готуватися на пару.
Крок 4 На дно сковороди налийте олію і потушкуйте натерту на крупній тертці моркву. В кінці додайте будь-яку овочеву суміш.
Крок 5 Сік залийте водою і доведіть до кипіння.
Крок 6 З фаршу сформуйте фрикадельки завбільшки з волоський горіх. Опустіть по черзі в киплячу воду. Готуйте 15 хвилин.
Крок 7 Подавайте з дрібно посіченою свіжою або сушеною зеленню.
Крок 8 Айву дістаньте. За бажанням її можна змастити пензликом з розтопленим вершковим маслом.

 

Інгредієнти

Яловичий нежирний фарш 200 г
Цибуля ріпчаста 1/2 шт.
Морква 1/2 шт.
Рослинна олія 1 ч.л.
NUTRILITE™ Протеїновий порошок 20 г
NUTRILITE™ Суміш харчових волокон з інуліном 1 шт.
Айва 1 шт.
Суміш овочева заморожена (будь-яка без рису) 100 г
Свіжа зелень (або сушена)
Сіль
Перець
Вершкове масло

   Гарячий салат з моркви

 

 

Ккал 41,8
Білки 1,6
Жири 1,7
Вуглеводи 7,1
Метод Смаження, на пару

 

Спосіб приготування

Крок 1 Обсмажте насіння зіри на сухій сковороді, розітріть в ступці.
Крок 2 Змішайте з цедрою, сіллю і гострим перцем.
Крок 3 У м'яти видаліть стебла, листочки дрібно посічіть.
Крок 4 Моркву очистіть, розріжте вздовж на 3-4 частини, натріть рубаним часником.
Крок 5 Викладіть моркву на парову решітку, поки вариться суп.
Крок 6 Через 15 хвилин дістаньте моркву, викладіть на блюдо, посипте спеціями і м'ятою, полийте соком лимона і оливковою олією.

 

Інгредієнти

Морква 2–3 шт.
Часник 2 зубчики
Цедра і сік лимона 1 шт.
М'ята 3–4 гілочки
Зіра 1 ч.л.
Оливкова олія 1 ст.л.
Гострий червоний перець (сушений)
Сіль  

   Суп яєчний

 

 

Ккал 41,3
Білки 17,6
Жири 2
Вуглеводи 3,5
Метод Варіння

 

Спосіб приготування

Крок 1 Помідори дрібно порубайте і потушкуйте на розігрітій Сковороді Вок з олією до утворення кашки.
Крок 2 Додайте дрібно рубаний часник і 2,5 склянки води, доведіть до кипіння.
Крок 3 Яйця збийте виделкою з дрібкою солі.
Крок 4 У половині склянки води розведіть Протеїновий порошок і Суміш харчових волокон з інуліном. Вилийте суміш у суп, помішуючи.
Крок 5 Продовжуючи помішувати, влийте в суп збиті яйця тонкою цівкою.
Крок 6 Пір'я цибулі дрібно посічіть, додайте до супу. Варіть ще 15 хвилин.

 

Інгредієнти

Яйця 3 шт.
Олія рослинна 2 ч.л.
Пір'я цибулі 2–3 шт.
NUTRILITE™ Протеїновий порошок 20 г
NUTRILITE™ Суміш харчових волокон з інуліном 1 саше
Помідори у власному соку або томатний сік домашнього приготування (або свіжі помідори 2-3 шт) 300 г
Часник 1 зубчик

   Салат з буряка і моркви

 

 

Ккал 66,7
Білки 1,7
Жири 4,5
Вуглеводи 5,7

 

Спосіб приготування

Крок 1 Буряк і моркву очистіть, натріть на тертці для корейської моркви.
Крок 2 Збризніть лимонним соком.
Крок 3 Подавайте зі сметаною або заправте ароматною олією.

 

Інгредієнти

Морква сира 1 шт.
Олія рослинна або сметана 1 ст.л.
Буряк сирий 1 шт.
Сік лимона 1 ч.л.

   Томатний суп з сочевицею

 

 

Ккал 53,1
Білки 2,3
Жири 2,4
Вуглеводи 5,7
Метод Варіння


Спосіб приготування

Крок 1 У Сковороду Вок налийте олію, розподіліть його пензликом по дну, нагрійте. Додайте дрібно нарізані цибулю, часник, селеру, картоплю і моркву і тушкуйте 1-2 хвилини.
Крок 2 Додайте інші інгредієнти, за винятком прянощів і Протеїнового порошку, доведіть суміш до кипіння, варіть 15-20 хвилин до готовності сочевиці. В кінці приготування суп посоліть, поперчіть, додайте карі і протеїновий порошок.
Крок 3 Перед поданням розлийте суп у тарілки і посипте посіченою зеленню. В самому кінці додайте прямо в тарілку NUTRILITETM Суміш харчових волокон з інуліном, перемішайте.
Крок 4 Гарбуз наріжте тонкими скибочками, розкладіть на решітці для готування на пару. Поки буде варитися суп, гарбуз пропариться. Подайте гарбуз на десерт з медом або корицею до чаю без кофеїну.

 

Інгредієнти

Овочевий бульйон 600 мл
Томатне пюре або томати у власному соку 60 г
Червона сочевиця 125 г
Ріпчаста цибуля 1 голівка
Часник 2 зубчики
Стебла селери 2 шт.
Картопля 1 шт.
Велика морква 1 шт.
Рослинна олія 1 ч.л.
Порошок карі 1 ст.л.
Кінза або петрушка
Чорний свіжомелений перець
Сіль
NUTRILITE™ Протеїновий порошок 20 г
NUTRILITE™ Суміш харчових волокон з інуліном 1 саше
Гарбуз 200 г
Мед Для подання
Кориця Для подання

   Солодкий перець з шафраном

 

 

Ккал 49,2
Білки 1,6
Жири 2,7
Вуглеводи 6,4
Метод Тушкування


Спосіб приготування

Крок 1 Цибулю наріжте на кубики.
Крок 2 Солодкі перці очистіть від насіння і плодоніжок, наріжте ромбиками однакового розміру.
Крок 3 В Сковороді Вок розігрійте олію, покладіть цибулю, тушкуйте її до прозорості. Потім додайте ромбики перців і готуйте їх разом з цибулею кілька хвилин на середньому вогні.
Крок 4 Приправте овочі невеликою кількістю перцю, мускатним горіхом і шафраном. Додайте гілочку чебрецю і залийте овочевим бульйоном.
Крок 5 Тушкуйте овочі до готовності, стежачи, щоб вони не розварилися. В кінці приготування посипте зеленню.

 

Інгредієнти

Цибуля ріпчаста 1 шт.
Солодкий перець 3 шт.
Оливкова олія 1 ч.л.
Чебрець 1 гілочка
Овочевий бульйон 125 мл
Посічена зелень (різна) 1 ст.л.
Мелений шафран На кінчику ножа
Тертий мускатний горіх
Чорний свіжомелений перець
Сіль

   Суп-пюре з цвітної капусти з сиром і паприкою

 

 

Ккал 39,3
Білки 9,7
Жири 3,1
Вуглеводи 4,6
Метод Вок, на пару

 

Спосіб приготування

Крок 1 У Сковороду Вок налийте олію, розподіліть його пензликом по дну, нагрійте. Додайте нарізану цибулю, тушкуйте, помішуючи, до прозорості - близько 5 хвилин.
Крок 2 Додайте цвітну капусту і овочевий бульйон (кількість бульйону залежить від ваших уподобань щодо консистенції). Одночасно поставте готуватися мафіни на решітці для готування на пару. Варіть суп 15 хвилин, поки капуста не стане м'якою.
Крок 3 Кілька суцвіть капусти вийміть і відкладіть для оздоблення. У сковороду додайте тертий сир, Протеїновий порошок, Суміш харчових волокон, за допомогою блендера зробіть пюре (якщо суп вийде дуже густий, розбавте окропом або гарячим бульйоном).
Крок 4 Суп посоліть, поперчіть, прогрійте і розлийте у тарілки. Прикрасьте суцвіттями цвітної капусти і посипте паприкою.

 

Інгредієнти

Овочевий бульйон 800 мл
Цвітна капуста 500 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Рослинна олія 1 ч.л.
Паприка мелена 1/2 склянки
NUTRILITE™ Протеїновий порошок 20 г
NUTRILITE™ Суміш харчових волокон з інуліном 1 саше
Твердий і нежирний сир 50 г
Чорний свіжомелений перець
Сіль  

Вечеря

   Риба на пару з овочами, соусом гуакамоле і рисом

 

 

Ккал 58
Білки 11,2
Жири 0,6
Вуглеводи 3,1
Метод Варіння, на пару

 

Спосіб приготування

Крок 1 На дно Сковороди Вок налийте 300 мл води, засипте рис, варіть під кришкою.
Крок 2 Стейки посоліть, поперчіть.
Крок 3 Через 20 хвилин після початку приготування рису встановіть решітку для приготування на пару і викладіть на неї рибу та крупно нарізані овочі.
Крок 4 Редьку наріжте на кружечки, натріть сіллю, також викладіть до овочів.
Крок 5 Після утворення водяного кільця зменшіть вогонь і готуйте ще 17-20 хвилин.
Крок 6 Для приготування соусу м'якоть авокадо розімніть виделкою, збризніть лимонним соком і оливковою олією, посоліть і поперчіть. Додайте Суміш харчових волокон і збийте виделкою або блендером.

 

Інгредієнти

Стейки не дуже жирної риби, наприклад, наваги, тріски, минтая, пікші
Морква 1 шт.
Броколі 3–4 суцвіття
Чорна редька 1/2 шт.
Цвітна капуста 3–4 суцвіття
Рис дикий 100 г
Авокадо 1 шт.
NUTRILITE™ Суміш харчових волокон з інуліном 1 саше
Лимонний сік
Оливкова олія
Білий мелений перець (лимонний перець)

   Салат з капусти з яблуками, хріном, редькою і горіхами

 

 

Ккал 60,1
Білки 1,4
Жири 3,8
Вуглеводи 5,9

 

Спосіб приготування

Крок 1 Капусту нашаткуйте, злегка посоліть і перетріть до появи соку.
Крок 2 Яблука, редьку і корінь хрону очистіть і натріть на тертці.
Крок 3 Оцет змішайте з водою, розчиніть сіль і цукор.
Крок 4 Капусту перемішайте з яблуками і коренем хрону, полийте заправкою, знову перемішайте.
Крок 5 Салат поперчіть і посипте горіхами.

 

Інгредієнти

Білокачанна капуста 400 г
Солодкі яблука 100 г
Корінь хрону 20 г
Чорна редька 50 г
Товчені волоські горіхи 50 г
NUTRILITE™ Суміш харчових волокон з інуліном 1 саше
Лимонний сік 1 ст.л.
Вода 1 ст.л.
Оцет
Сіль
Мелений чорний перець

   Ніжні соковиті парові котлетки з морської риби

 

 

Ккал 56
Білки 10,6
Жири 0,5
Вуглеводи 3
Метод Vitalok™, на пару

 

Спосіб приготування

Крок 1 Цибулю і моркву наріжте і протягом декількох хвилин готуйте методом Vitalok™. Потім подрібніть у блендері.
Крок 2 До овочів додайте рибу, ще раз збийте. В кінці додайте спеції, Суміш харчових волокон з інуліном, яйце, перемішайте на малих обертах.
Крок 3 Розкладіть фарш в силіконові формочки, в центр кожної втисніть маленький шматочок вершкового масла.
Крок 4 У воду для пару додайте лавровий лист і духмяний перець. Готуйте 20 хвилин.

 

Інгредієнти

Філе морської риби (палтус, хек, тріска) 300 г
Морква невелика 1 шт.
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Вершкове масло 1 ст.л.
Яйце 1 шт.
NUTRILITE™ Суміш харчових волокон з інуліном 1 саше 
Сіль
Лавровий лист
Перець горошком

   Пишні печінкові оладки з насінням чіа. Капуста квашена з журавлиною

 

 

Ккал 59,7
Білки 22
Жири 1,3
Вуглеводи 7
Метод На пару

 

Спосіб приготування

Крок 1 Замочіть чіа на 15 хвилин у холодній воді.
Крок 2 Суміш харчових волокон з інуліном і Протеїновий порошок розчиніть у 30 мл води.
Крок 3 Печінку почистіть від плівок, збийте разом з цибулею і розмороженою квасолею до стану дрібної крихти.
Крок 4 Додайте сіль, яйце, чіа, рослинну олію, суміш протеїнового порошку і волокон, перемішайте.
Крок 5 Сформуйте котлетки, викладіть на решітку або, якщо фарш вийшов занадто рідкий, у силіконові формочки. Готуйте на пару 25 хвилин.

 

Інгредієнти

Печінка яловича 400 г
Стручкова квасоля (за бажанням) 50 г
NUTRILITE™ Протеїновий порошок 20 г
Насіння чіа 1 ст.л.
Цибуля 1 шт.
NUTRILITE™ Суміш харчових волокон з інуліном 1 шт.
Яйце 1 шт.
Рослинна олія 1 ч.л.
Сіль за смаком
Капуста квашена з журавлиною

   Тефтелі парові зі шпинатом і томатом

 

 

Ккал 112
Білки 15,6
Жири 3,2
Вуглеводи 5,6
Метод Vitalok™, на пару


Спосіб приготування

Крок 1 Для фаршу: розморозьте шпинат, відіжміть, подрібніть у блендері. Курячу грудку поріжте на шматочки і також подрібніть.
Крок 2 Помідор наріжте на дрібні кубики.
Крок 3 З'єднайте всі інгредієнти, вимісіть фарш, сформуйте великі кульки — приблизно 5-6 см в діаметрі.
Крок 4 Викладіть на парову решітку. На дні приготуйте стручкову квасолю методом Vitalok™.
Крок 5 Готуйте 20 хвилин, подавайте гарячими.

 

Інгредієнти

Куряча грудка 600 г
Шпинат заморожений 2 "бочонка"
Кускус приготований 100 г
Помідор 1 шт.
Яйце 1 шт.
Майоран 1/2 ч.л.
NUTRILITE™ Протеїновий порошок 20 г
NUTRILITE™ Суміш харчових волокон з інуліном 1 саше
Сіль за смаком

   Кіноа з овочами

 

 

Ккал 124
Білки 9
Жири 3,8
Вуглеводи 16
Метод Vitalok™, варіння


Спосіб приготування

Крок 1 Кіноа залийте водою 1:2 і варіть до готовності. Дайте постояти 10 хвилин.
Крок 2 Овочі дрібно наріжте і приготуйте методом Vitalok™.
Крок 3 Змішайте киноа та овочі, заправте оливковою олією.

 

Інгредієнти

Кіноа 1 склянка
Вода питна 2 склянки
Кабачок 2 шт.
Стручкова квасоля 100 г
Морква 1 шт.
Селера 2 стебла
Часник 2 зубчики
Олія оливкова 2 ст.л.
Базилік сушений
Сіль за смаком
Перець за смаком

   Ліниві голубці

 

 

Ккал 112
Білки 6,7
Жири 5,2
Вуглеводи 12
Метод Vitalok™, тушкування

 

Спосіб приготування

Крок 1 Моркву натріть на тертці, цибулю наріжте дрібними скибочками, капусту нашаткуйте.
Крок 2 Моркву і капусту приготуйте методом Vitalok™.
Крок 3 Додайте рослинну олію, цибулю, тушкуйте до м'якості цибулі.
Крок 4 Викладіть овочі, змішайте з рисом і фаршем, сформуйте голубці, викладіть на парову решітку.
Крок 5 На дні сковороди приготуйте соус. Моркву, нарізану брусочками, і дрібно порізані цибулю і томати (без шкірки) потушкуйте на олії. Додайте перець, спеції, 1/2 склянки фільтрованої води. Перемішайте.
Крок 6 На решітку для приготування на пару викладіть ліниві голубці і готуйте все разом 15 хвилин.

 

Інгредієнти

Рис варений 100 г
Морква 1 шт.
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Часник 1 зубчик
Фарш з нежирної яловичини або змішаний з птицею 300 г
Капуста 350 г
Сіль
Перець
Морква 2 шт.
Болгарський перець 1 шт.
Помідор (свіжий або у власному соку) 2 шт.
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Вода питна 1/2 склянки
Рослинна олія 10 мл

Перекус

   Яблучно-журавлинний коктейль з корицею

 

 

Ккал 97
Білки 24,6
Жири 2,6
Вуглеводи 15
Метод Блендер

 

Спосіб приготування

Крок 1 Яблука почистіть, наріжте на скибочки. Змішайте журавлину, кефір, яблука і мед, подрібніть в блендері. Додайте протеїн, волокна, корицю і ще раз подрібніть. У келихах прикрасьте ягодами і коричними паличками.

 

Інгредієнти

Яблуко 1–2 шт.
Заморожена журавлина 50 г
Кефір 250 мл
Мед 1 ч.л.
NUTRILITE™ Суміш харчових волокон з інуліном 1 саше
NUTRILITE™ Протеїновий порошок 20 г
Кориця за смаком

   Освіжаючий коктейль

 

 

Ккал 111
Білки 23
Жири 2,6
Вуглеводи 18
Метод Блендер

 

Спосіб приготування

Крок 1 Огірок очистіть від грубої шкірки, поріжте. Усі інгредієнти подрібніть у блендері.

 

Інгредієнти

Огірок 1 шт.
Капустяне листя (ніжне) 1–2 шт.
Кефір (2,5%) 1 склянка
Зелень (петрушка, кріп, кінза) 1 невеликий пучок
NUTRILITE™ Протеїновий порошок 20 г
NUTRILITE™ Суміш харчових волокон з інуліном 1 саше

   Смузі «Морквяний — люкс»

 

 

Ккал 134
Білки 24
Жири 6,6
Вуглеводи 30
Метод Блендер

 

Спосіб приготування

Крок 1 Очищену і порізану моркву збийте з бананом і мигдальним молоком. Додайте розпарені родзинки, протеїн, волокна і лимон, знову збийте. Прикрасьте рубаними горіхами і петрушкою.

 

Інгредієнти

Морква 1 шт.
Лимон 1 долька
Зелень петрушки 1 гілочка
Банан 1/2 шт.
Оливкова олія 1-го віджиму 1 ч.л.
Родзинки 2 ст.л.
NUTRILITE™ Суміш харчових волокон з інуліном 1 саше
NUTRILITE™ Протеїновий порошок 20 г
Мигдаль 1/2 склянки
Вода 1 склянка
Волоські горіхи рубані для подання
Гілочка петрушки для подання

   Коктейль «Смородиновий»

 

 

Ккал 124
Білки 24,3
Жири 2,7
Вуглеводи 35,1
Метод Блендер

 

Спосіб приготування

Крок 1 Чіа попередньо замочіть на 15 хвилин. Збийте всі інгредієнти, крім насіння чіа, в блендері, потім додайте насіння і перемішайте.

 

Інгредієнти

Смородина чорна заморожена 50 г
Банан 1 шт.
Йогурт 1 склянка
NUTRILITE™ Протеїновий порошок 20 г
NUTRILITE™ Суміш харчових волокон з інуліном 1 саше
Насіння чіа 25 г

   Коктейль «Яблучна пінка»

 

 

Ккал 117
Білки 21
Жири 5,4
Вуглеводи 35
Метод Блендер


Спосіб приготування

Крок 1 Яблука очистіть від шкірки і насіння, поріжте. Збийте всі інгредієнти блендером.

 

Інгредієнти

Яблуко 2-3 шт.
Банан охолоджений 1/2 шт.
Мигдалеве молоко 1 склянка
Вівсяний кисіль 2 ст.л.
NUTRILITE™ Протеїновий порошок 20 г
NUTRILITE™ Суміш харчових волокон з інуліном 1 саше

   Коктейль «Полуниця і льон»

 

 

Ккал 134
Білки 24
Жири 3
Вуглеводи 19
Метод Блендер


Спосіб приготування

Крок 1 Ягоди промийте і видаліть плодоніжки. Збийте всі інгредієнти у блендері.

 

Інгредієнти

Полуниця свіжа 150 г
Йогурт натуральний 250 мл
Вершки 50 мл
NUTRILITE™ Протеїновий порошок 20 г
NUTRILITE™ Суміш харчових волокон з інуліном 1 саше
Лляний кисіль 1 ст.л.
Мед за смаком

   Смузі «Малина і чіа»

 

 

Ккал 156
Білки 24
Жири 2,9
Вуглеводи 33
Метод Блендер

 

Спосіб приготування

Крок 1 Чіа замочіть у воді на 10-15 хвилин. Усі інгредієнти, крім чіа, збийте блендером, потім додайте насіння чіа і перемішайте.

 

Інгредієнти

Насіння чіа 20 г
Малина заморожена 50 г
Банан 1/2 шт.
Йогурт натуральний (2,5%) 300 мл
NUTRILITE™ Протеїновий порошок 20 г
NUTRILITE™ Суміш харчових волокон з інуліном 1 саше

Снеки

Яблуко (1 штука - 165 г)

Ккал 47
Білки, г 0,4
Жири, г 0,4
Вуглеводи, г 9,8

 

 

Груша (1 штука - 135 г)

Ккал 42
Білки, г 0,4
Жири, г 0,3
Вуглеводи, г 10,9

 

 

Огірок (1 штука - 100 г)

Ккал 15
Білки, г 0,8
Жири, г 0,1
Вуглеводи, г 2,8

 

 

Морква (1 штука - 75 г)

Ккал 32
Білки, г 1,3
Жири, г 0,1
Вуглеводи, г 0,46

 

 

Волоський горіх (1 штука - 5 г)

Ккал 654
Білки, г 15,2
Жири, г 65,2
Вуглеводи, г 7

 

 

Кеш'ю (1 штука - 2 г)

Ккал 581
Білки, г 18,5
Жири, г 48,5
Вуглеводи, г 22,5

 

 

Фісташки (1 штука - 1 г)

Ккал 556
Білки, г 20
Жири, г 50
Вуглеводи, г 7

 

 

Горіх Пекан (1 штука - 1,2 г)

Ккал 690,8
Білки, г 9,1
Жири, г 71,66
Вуглеводи, г 4,1

 

 

Арахіс (1 штука - 0,5 г)

Ккал 622
Білки, г 26
Жири, г 46
Вуглеводи, г 10

 

 

Фундук (1 штука - 3 г)

Ккал 704
Білки, г 16
Жири, г 67
Вуглеводи, г 10

 

 

Бразильський горіх (1 штука - 5 г)

Ккал 656
Білки, г 14,4
Жири, г 66,4
Вуглеводи, г 4,8

 

 

Кедровий горіх (1 штука - 0,29 г)

Ккал 679,3
Білки, г 15,6
Жири, г 56
Вуглеводи, г 28,4

 

 

Банан (1 штука - 110 г)

Ккал 95
Білки, г 1,5
Жири, г 0,2
Вуглеводи, г 21,8

 

 

Апельсин (1 штука - 130 г)

Ккал 36
Білки, г 0,9
Жири, г 0,2
Вуглеводи, г 8,1

 

 

Мандарин (1 штука - 55 г)

Ккал 33
Білки, г 0,8
Жири, г 0,2
Вуглеводи, г 7,5

 

 

Грейпфрут (1 штука - 450 г)

Ккал 29
Білки, г 0,7
Жири, г 0,2
Вуглеводи, г 6,5

 

 

Фініки (1 штука - 9 г)

Ккал 274
Білки, г 2,4
Жири, г 0,55
Вуглеводи, г 69,2

 

 

Цукіні (1 штука - 270 г)

Ккал 16
Білки, г 1,5
Жири, г 0,2
Вуглеводи, г 3

 

 

Селера (5 стебел - 100 г)

Ккал 12
Білки, г 0,9
Жири, г 0,1
Вуглеводи, г 2,1

 

 

Авокадо (1 штука - 240 г)

Ккал 211,6
Білки, г 2
Жири, г 20
Вуглеводи, г 6

 

 

Манго (1 штука - 350 г)

Ккал 67
Білки, г 0,5
Жири, г 0,3
Вуглеводи, г 11,5

 

 

Ківі (1 штука - 80 г)

Ккал 48
Білки, г 1
Жири, г 0,6
Вуглеводи, г 10,3

 

 

Малина (1 штука - 5 г)

Ккал 46
Білки, г 0,8
Жири, г 0,6
Вуглеводи, г 8,4

 

 

Лохина (1 штука - 5 г)

Ккал 35
Білки, г 1
Жири, г 0
Вуглеводи, г 8,2

 

 

Полуниця (1 штука - 7 г)

Ккал 41
Білки, г 0,8
Жири, г 0,42
Вуглеводи, г 7,57

 

 

Родзинки (1 столова ложка - 25 г)

Ккал 264
Білки, г 2,92
Жири, г 0,6
Вуглеводи, г 66

 

 

Курага (1 штука - 7 г)

Ккал 215
Білки, г 5,14
Жири, г 0,28
Вуглеводи, г 51