- Перевірте, наскільки плавно і вільно обертається ніж на різальному диску.
Для цього зніміть чашу та огляньте прилад. За потреби зніміть налиплі продукти та помийте ножовий блок. Обережно! Леза дуже гострі.
Причина поганої роботи ножа може бути в тому, що він «забився». Це може трапитися у разі подрібнення волокнистих овочів (таких як броколі, спаржева квасоля, селера), довгих стебел пряних трав або під час використання мокрих ножів для подрібнення сухих продуктів.
- Перевірте, чи не надто довго працює електродвигун.
Вимкніть прилад на 3 хвилини. Надалі намагайтесь не вмикати блендер довше, ніж на 1 хвилину.
Причина поганої роботи ножа може бути в тому, що він «забився». Це можливо при подрібненні волокнистих овочів (таких як броколі, спаржева квасоля, селера), довгих стебел пряних трав або при використанні мокрих ножів для подрібнення сухих продуктів.