iCook™ Сковорідка-вок

14 365 грн
12 209 грн12209.0
Ціна після реєстрації
Артикул: 105084
Вага/об'єм: об'єм − 4,6 л, висота − 10,1 см, внутрішній діаметр − 28 см
Кількість:

    Будь-які кулінарні шедеври азійської та європейської кухні на вашому столі завдяки сковорідці вок від iCook™.

    • Універсально – можна готувати за технологією Vitalok™ (шляхом створення гідравлічного замка між покришкою та сковородою) у власному соці та на парі, на будь-якій плиті, в тому числі, на індукційній.
    • Зручно– набір включає не лише сковорідку, а й усі необхідні аксесуари для приготування у фритюрі та на парі.
    • Швидко – корпус сковорідки виготовлено з алюмінію та неіржавної сталі (усього 7 шарів), а тому забезпечує чудову теплопровідність.
    • Приємно – дизайн сковороди продумано до дрібниць: стійка та пласка знизу, вона поступово розширюється догори, а закривається сковорода покришкою у вигляду купола.

    Vitalok™ – особлива технологія, що дозволяє створювати між сковородою та покришкою особливий водяний замок, завдяки чому, продукти можна готувати:

    • на слабкому вогні, аби зберегти максимум корисних речовин;
    • у власному соці або з мінімальним додаванням води, аби в готовій страві залишилося якомога більше розчинних у воді мікроелементів;
    • швидко (порівняно зі звичними усім способами теплової обробки).

    Дозвільні документи:

    Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи

    Термін придатності: 24 місяці.
    Країна-виробник: Таїланд.

    • Діаметр усередині – 28 см
    • Загальний об'єм – 4,6 л
    • Висота – 10,1 см

    7 шарів металу для виготовлення корпусу:

    1. сталь неіржавна (марка 18/8);
    2. алюміній;
    3. сплав алюмінію;
    4. алюміній;
    5. сталь неіржавна (марка 18/8);
    6. сталь феромагнітна;
    7. сталь неіржавна (марка 18/8).

    Сковорода iCook™ дозволяє готувати методом ВОК:

    • варити;
    • бланшувати;
    • на парі;
    • у фритюрі;
    • тушкувати.

    iCook™ впорається абсолютно з будь-яким завданням!

    Якщо ви готуєте з використанням технології Vitalok™, то:

    • починайте готувати на середньому вогні, аби сформувався гідравлічний замок;
    • після цього зменшуйте температуру до мінімальної та зберігайте її до моменту готовності страви.