Горячие новости

1 тиждень марафону «Здоровий кишківник»

07 лютого 2023

Вітаємо вас з початком першого тижня марафону «Здоровий кишківник»!

Вчора на нашій Instagram-сторінці @nutrilite.ukraine відбулася зустріч до 1-го з 5-ти тижнів марафону, направлених на покращення загального самопочуття, оптимізацію роботи кишківника та змінення життя на краще! Запис зустрічі збережено в Instagram, тому якщо ви не змогли потрапити на прямий ефір – перегляньте його, коли вам буде зручно.

З чого ми починаємо цей шлях?

1-й тиждень марафону спрямований на ключові зміни в харчових звичках.

У вашому розпорядженні є детальний чек-лист та корисні рецепти, з якими буде смачніше проходити наш марафон. Перш ніж підтримувати процеси оптимального функціонування кишківника, потрібно забезпечити для цього сприятливі умови.

Цей тиждень присвячений якості харчування: ми додаємо до раціону корисні продукти й обмежуємо або прибираємо з раціону продукти, які створюють зайве навантаження для нашого кишківника.

Поради тижня №1:

✘ Обмежуємо продукти, до яких існує підвищена харчова чутливість і непереносимість;

✘ Прибираємо з раціону продукти з високим вмістом цукру та трансжирів;

✓ Готуємо, дотримуючись правила «тарілки». Це дозволить додати в раціон збалансовану кількість білків, жирів, вуглеводів. А різноманітність раціону забезпечить надходження вітамінів і мінералів, а також клітковини:

  • 1/2 тарілки займають салати, зелень, овочі та ягоди/фрукти;
  • 1/4 – продукти, що містять білок;
  • 1/4 – гарнір (зелена гречка, кіноа, коричневий і чорний рис, амарант).

✓ Додаємо продукти Nutrilite™ для досягнення максимальних результатів:

  • Nutrilite™ Часник містить дієву речовину аліцин, який має природну протигрибкову, противірусну та протимікробну властивості. Він чудово підходить для першого етапу марафону. Також часник є природним пребіотиком, тобто живить корисні бактерії кишківника.
  • Nutrilite™ Розторопша плямиста містить в складі силібінін − найпотужніший рослинний гепатопротектор для підтримки мембран печінкових клітин.
  • Nutrilite™ Порошкова клітковина є джерелом інуліну. Це пребіотик − субстрат для харчування корисних бактерій і необхідний фактор для росту та розвитку мікробіоти.

Будьмо на зв’язку та не забуваємо ділитися своїми результатами та враженнями! Разом ми впевнено пройдемо цей шлях!