Горячие новости

Акція «Зміцніть імунітет з Nutrilite™»

11 листопада 2021

Не дайте шансу хворобам і поганому самопочуттю зломити вас прийдешньої зими, зміцнюйте імунітет з Nutrilite™️ та беріть участь в акції.

З 11 по 22 листопада розмістіть замовлення на продукцію Nutrilite™ (за винятком наборів зі знижкою) на суму від 4 200 грн за ціною до реєстрації / від 3 570 грн за ціною після реєстрації та отримайте знижку 380 грн.

Звертаємо вашу увагу, акція діє з 00:00 11 листопада до 23:59 22 листопада. Спеціальна пропозиція може бути завершена достроково, якщо попит на акційні товари перевищить прогнозовані продажі.

В акції можна взяти участь один раз. PV і BV будуть зменшені відповідно до розміру знижки.

У разі повернення сплаченого замовлення, у якому спрацювала акція, повторно скористатися спеціальною пропозицією буде неможливо.

У нових Клієнтів зі строком реєстрації до 30 днів включно в першому замовленні спрацює ТІЛЬКИ знижка на першу покупку, знижку за акцією Nutrilite™ можна буде отримати в наступному замовленні у разі виконання умов спеціальної пропозиції.

Акція діє на території Україні у всіх каналах продажів: на сайті www.amway.ua та у Торгових центрах Amway. Докладніше у розділі «Акції» та файлі «Запитання і відповіді».

Скористатися спеціальною пропозицією: https://www.amway.ua/nutrilite/c/brand_600