Горячие новости

Щодо припинення діяльності Amway в РФ

01 липня 2022

Шановні партнери, хочемо поділитися з вами нещодавнім зверненням Головного директора з продажів Amway та керівника регіону Захід Джона Паркера на тему припинення діяльності Amway в Російській федерації:

«На цьому тижні ми повідомили нашим співробітникам і НПА про те, що глобальна рада директорів Amway прийняла рішення про припинення діяльності в Росії. Перед цим, 14 березня 2022 року, ми оголошували про призупинення імпорту продукції.

Це перший раз за 63-річну історію Amway, коли ми залишили ринок. Те, що робить це таким карколомним рішенням, — це наша стійка віра в надання економічних можливостей, призначених для кожного. Втім, після вивчення всіх можливих варіантів, ми дійшли до того моменту, коли економічні, технологічні, організаційні та операційні обставини унеможливили нашу роботу в Росії.

Починаючи з 1 липня, ми обдумано та відповідально згортаємо там свою діяльність. Ми зосереджені на тому, щоб надати підтримку тим, на кого вплинуло це рішення; а також, щоб відкрито, з гідністю та повагою до всіх виконати наші договірні та законодавчі зобов’язання.

Співробітники та НПА Amway в Росії були частиною нашої компанії 17 років, і ми вдячні їм за відданість справі та за те, що вони надихали нас своїм підприємницьким духом».