Горячие новости

Центр Amway у Києві тимчасово зачиняється

29 июня 2022

Ми постійно повторюємо, що безпека наших партнерів, клієнтів та співробітників завжди була та залишається найбільшим пріоритетом компанії Amway. На жаль, ризики нанесення ракетних ударів по столиці України залишаються дуже високими, а останнім часом навіть збільшуються.

Беручи до уваги цей факт, ми прийняли рішення з 30 червня тимчасово призупинити діяльність Центру Amway у Києві, щоб не наражати на небезпеку вас та наших співробітників, які не мають укриття на території офісу та, так само як і ви під час тривог, вимушені шукати його деінде.

Сервісна служба eSpring продовжить працювати на цій території з вівторка по четвер з 10:00 до 17:00, проте приймати ваші системи очищення води на тестування ми почнемо через стійку ресепш нашого офісу. Важливо, система має бути запаковано у короб (не обов’язково оригінальний). Заяву на тестування можна буде заповнити на ресепшн або завантажити з сайту і додати до коробу з системою.

Склад в Броварах залишається відкритим, тож ви зможете, як завжди, розміщувати свої замовлення на сайті www.amway.ua з доставкою до дому або до відділення кур’єрської компанії. Нагадаємо, що замовлення, які розміщуються та оплачуються до 12:00, відвантажуються в той же робочий день.

Ми знаємо, як сильно вам подобається приїздити до нас і теж любимо зустрічатися з вами особисто, тому, як тільки ми почнемо отримувати перші новини щодо можливості відновлення нашої роботи, обов'язково повідомимо вас!

Бережіть себе та не ігноруйте сигнали повітряної тривоги! Ваше життя - найбільша цінність!