Горячие новости

Amway - бізнес №1 у галузі прямого продажу в світі

25 травня 2022

Amway, компанія, яка підтримує та сприяє оздоровленню, оголосила про прибуток у розмірі 8,9 мільярда доларів США за рік, станом на 31 грудня 2021 року. Це на чотири відсотки більше, ніж у 2020 році – цифри, що демонструють зростання другий рік поспіль. Компанія збільшила продажі на кількох ключових ринках, включаючи Малайзію, Південну Корею та материкову частину Китаю. А Nutrilite, найпопулярніший у світі бренд дієтичних добавок, припадає на 53 відсотки загального обсягу наших продажів.

«Все, чого ми досягли у 2021 році, сталося завдяки відданості, пристрасті та оперативності співробітників Amway та власників бізнесу Amway по всьому світу», – сказав головний виконавчий директор Amway Мілінд Пант. «Amway створена завдяки особистостям, групі неймовірно різних людей, об’єднаних нашим спільним бажанням допомогти людям жити кращим, здоровішим життям».

Зростанню компанії сприяли декілька факторів, наприклад:

  • Amway продовжує бути лідером завдяки програмам та продуктам харчування, а також надає підприємцям можливість створювати цілісні спільноти та онлайн-організації, об’єднані темою здоров’я.
  • Для нових власників бізнесу Amway інвестиції в компенсаційний план Amway Бізнес Плюс+ привели до значного росту їхніх доходів.
  • Nutrilite™ Double X™ входить до числа найпопулярніших харчових рішень Amway в усьому світі і працює на основі PhytoProtect™ – передової запатентованої суміші рослинних екстрактів, розроблених для забезпечення організму антиоксидантною підтримкою для активного захисту від окисного стресу.
  • Запуск Artistry Skin Nutrition™, базується на передовій науці про шкіру та продовжує демонструвати відмінні результати у синергії категорій здоров’я та краси в Amway.

«Amway — одна з найбільш потужних ідей у світі», — каже Мілінд Пант, — «Це вічна ідея, яка поєднує в собі інклюзивні можливості підприємництва; свобода для людей визначити власний шлях і цілі; з винагородами, які суттєво покращують економічне становище людей, а також здоров’я та самопочуття». «Протягом останніх кількох років ми всі пережили величезні зміни, але, я вірю в те, що надихало засновників Amway у 1959 році, наша позиція залишається незмінною: ми робимо те, що робимо щодня, для того, щоб допомогти людям жити кращим, здоровішим життям, і це актуально сьогодні, більше ніж будь-коли».

Щоб отримати доступ до всіх останніх фактів і цифр Amway, ознайомтеся зі звітом Amway Global Impact Report за 2021 рік. Також ми завантажили його у розділ «Інфо-центр – Бібліотека – Маркетингові матеріали – Матеріали про бізнес».