Горячие новости

Amway призупиняє операційну діяльність у Російській Федерації

14 березня 2022

Бізнес Amway існує завдяки людям, особливо таким надихаючим, турботливим і відповідальним співробітникам та Незалежним підприємцям Amway, які підтримують наші цінності кожного дня у всьому світі.

З глобального офісу Amway ми продовжуємо підтримувати всіх наших колег, друзів, які виїхали з території України чи залишилися в Україні, шукаючи безпечні місця, чи перебувають в укриттях. Наша команда співробітників Amway Україна надає гуманітарну допомогу лікарням, дитячим будинкам, волонтерським організаціям, відправляючи продукцію Amway: вітаміни та дієтичні добавки для дітей та дорослих, засоби особистої гігієни. Ми діємо разом через програму Європейської Бізнес Асоціації (European Business Association) для надання благодійної підтримки всім тим, хто її потребує в такий важкий час в Україні.

Реальність бізнесу така, що у нас є друзі, колеги та Незалежні підприємці Amway на територіях обох країн, України та Росії, які разом працювали тривалий час задля розвитку бізнесу Amway та підприємницької діяльності. Проте триваюча війна, а також глобальне правове та операційне середовище унеможливлює продовження бізнесу, як ми його вели в Росії, тому ми оголошуємо про негайне призупинення імпорту продукції та призупиняємо деякі операції.

Надія, а також – Свобода, Сім’я та Винагорода – є основними принципами наших засновників бізнесу Amway. Ми продовжуємо транслювати та втілювати у життя наші ідеї та принципи Amway для забезпечення здорового способу життя по всьому світі вже протягом 60 років.

Ми щиро сподіваємось, що мир настане, що ми всі зможемо повністю повернутися до нормального щоденного життя та будемо підтримувати у повному обсязі операційну діяльність та бізнес можливості Amway для всіх наших НПА, Партнерів і всієї спільноти Amway.