Горячие новости

Старт продажу iCook™ Body Detox by Nutrilite™ Набору ножів з обробною дошкою та лопаткою

12 травня 2022 Кухонний посуд iCook™

Правильне харчування – це тренд сучасного життя. Це ваша легкість, бадьорість, енергія та тонус!

Для приготування здорової їжі вдома потрібні не тільки якісні продукти та багатофункціональний посуд iCook™, а й безпечне та зручне у використанні кухонне начиння.

Представляємо новинку, яка доповнить колекцію ваших кухонних інструментів – iCook™ Body Detox by Nutrilite™ Набір ножів з обробною дошкою та лопаткою (артикул 306334).
Набір допомагає формуванню звички правильно харчуватися — робити це з задоволенням, насолоджуючись приготуванням різноманітних страв як мистецтвом.
Кожен окремий елемент набору — це інструмент художника на кухні, який допомагає творити та не думати про те, де взяти потрібний «пензель».

До складу набору входять зручні кухонні помічники:
1. Ніж Сантоку та універсальний ніж виготовлені із високоякісної неіржавної сталі; мають високу механічну міцність і зносостійкість.
2. Силіконова кулінарна лопатка не вбирає запах, не втрачає свій колір, не вступає в реакцію з їжею.
3. Обробна дошка має шерехату та нековзну поверхню. Її поворотні ручки дозволяють зручно перекласти нарізані інгредієнти, а також сполоснути дошку гарячою водою, не ушкоджуючи шкіру рук.

Виготовлені з гігієнічних, екологічних і безпечних для їжі та вашого здоров’я матеріалів Перегляньте короткий відеоогляд набору за посиланням.

Новинка у продажу з 12 травня 2022 року, з 12:00 дня!

З новим набором iCook™ Body Detox by Nutrilite™ процес готування їжі стане легким та захопливим!

Новинка вже доступна на сайті amway.ua та в Торговому центрі Amway в Києві. Лімітована пропозиція.