Система очищення води eSpring™ змінює життя на краще

Вода ллється у склянку

Вітаю, друзі! Настало літо, скоро прийде спека. Тож я подумав, що цей місяць я хочу розпочати не з традиційного рецепту, а трохи поговорити про воду, яку ми п'ємо. Кілька місяців тому у мене з'явилася система очищення води eSpring™. За цей час я чітко зрозумів одне: від якості води залежить багато чого! Спробую трохи розповісти про свої враження.

Ми користуємося водою усюди: в побуті, для особистої гігієни, а найголовніше – у приготуванні їжі. Ні для кого не секрет, що вода, яка тече з-під крану, – це зовсім не та вода, яку варто пити. Певна річ, адже в ній містяться солі, домішки металів і ще багато того, про що ми просто не знаємо. Хоч вона й називається "вода, придатна для пиття", такою її можна вважати лише дуже умовно.

Доти, поки у мене на кухні не з'явилася система очищення, мені здавалося, що вода у мене цілком придатна для пиття. Досить її прокип'ятити – і все буде нормально. Але це зовсім не так. Я не хімік і не вчений. У мене немає доступу в лабораторії. Але, з огляду на власний досвід, я можу сказати, що очищена вода – це добре.

Десь через два тижні після установлення eSpring™ я випадково налив собі звичайної неочищеної води. Яким був мій подив! Скільки сторонніх присмаків було у моїй воді, яку я стільки років пив без докорів сумління і навіть не відчував нічого. Очищена за допомогою системи очищення вода має смак саме води – жодних домішків, сторонніх запахів і каламутності. Не кажучи вже про те, що eSpring™ очищує воду від 99,99% бактерій. Можу з упевненістю сказати, що тепер я п'ю чисту, смачну і корисну воду.

Деякі мої друзі купують бутильовану воду, але забувають про те, що в ній є антибіотики – щоб вона не псувалася. Тобто сказати, що вони п'ють корисну воду, вже не можна.

Рівень очищення води безпосередньо впливає на наш із вами настрій і самопочуття, а також – на гнучкість тіла і суглоби, загальний стан здоров'я. Жива вода зволожує слизові оболонки, запобігаючи зневодненню організму, і допомагає йому не переохолоджуватися.

Вживаючи очищену воду, протягом першого місяця я відчув приплив сил, почав краще спати та менше втомлюватися. Скажете, ефект плацебо? Але на підтвердження можу сказати, що й квіти, які я почав поливати очищеною водою, зазеленіли. Та й моя Байра стала активнішою і п'є воду частіше, ніж раніше.

До речі, пам'ятаєте мій експеримент? Коли я наливав у 2 однакові тарілочки воду просто з-під крану і очищену – вона завжди вибирала очищену. Для мене це найкращий показник!

Вода має величезне значення у приготуванні страв або напоїв. Найпростіший спосіб перевірити це – приготувати 2 чашки однакового чаю, однакової міцності та однакового об’єму. Спробуйте обидва напої – і ви зрозумієте одразу, де очищена вода, а де просто з-під крану.

А що вже казати, якщо ми готуємо суп, соус, варимо крупу, готуємо продукти з використанням води? Страва, приготована з очищеної і корисної води, буде, певна річ, смачнішою, ніж із неочищеної. До того ж, в очищеній воді немає бактерій, солей, металів, які можуть потрапити в нашу страву.

Своїм друзям, котрі вважають, що система очищення води – це даремні витрати, я кажу лише одне: «Це не витрати, а інвестиції у здоров'я». Чиста смачна вода допомагає нам поліпшити самопочуття, сприяє добрій працездатності, дозволяє готувати більш смачні страви, не зашлаковує організм. Можна сміливо сказати: ми – те, що ми п'ємо. Якщо ми любимо себе і своїх рідних, то маємо дбати про них. Наприклад, встановити вдома систему очищення eSpring™.

Наостанок, ось кілька порад, як можна боротися зі спекою:

  • Не варто пити солодких напоїв на кшталт купованих лимонадів і пакетованих соків – ними ви не втамуєте спраги і не отримаєте жодної користі. Тому користуйтесь моїми рецептами домашніх напоїв чи іншим джерелом. Приготувати їх зовсім не складно, а смак і користь – зовсім інші!
  • Аби напевне втамувати справу, але при цьому урізноманітнити смак води, а також отримати тонізуючий ефект, ви можете ароматизувати очищену воду – наприклад, шматочком цитруса, свіжим огірком, жменькою ягід, кількома листочками м'яти. Додайте у пляшку свій інгредієнт, дайте настоятися з півгодини і спокійно пийте)
  • Придбайте собі багаторазову пляшку, таку як, наприклад, фірмова пляшка eSpring, і, йдучи з дому, беріть воду з собою. Це не лише суттєве заощадження, а й значно більша користь, аніж від купованої мінеральної води.
  • Добре рятує від спраги зелений чай. Це я знаю ще з часів дитинства у Середній Азії – зелений чай і спрагу втамує, й енергії додасть.

Якщо ви маєте запитання щодо системи очищення води eSpring™ – запитуйте. Спробую відповісти. Також ви можете отримати вичерпну інформацію та ознайомитися з характеристиками цієї інноваційної системи очищення на офіційному сайті, перейшовши за посиланням.

Гарного вам настрою! Бережіть своє здоров'я – воно безцінне!

Едуард Насиров,
гастро-експерт та фуд-стиліст,
автор кулінарного блогу Happyfood,
експерт iCook™


Також дізнайтесь: